Uvjeti korištenja

Svako korištenje web-stranice www.aktiva-info.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web-stranici smiju se kopirati isključivo u nekomercijalne svrhe te individualnu upotrebu, uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Nije dozvoljeno daljnje kopiranje, reproduciranje ili na neki način distribuiranje bez izričitog pristanka od strane Aktiva info d.o.o.

Aktiva info d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web-stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovorna za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju stranici na www.aktiva-info.hr koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Aktiva info d.o.o. neće biti odgovorna ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične, ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web-stranice www.aktiva-info.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju. Aktiva info d.o.o. nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Aktiva info d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web-stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Ova web-stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih web-stranica nad kojima Aktiva info d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju.