Politika privatnosti

1. Uvod

Vaša privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka za nas su od najveće važnosti, pa bismo ovim putem željeli podijeliti pravila koja smo u tom pogledu primijenili u svom poslovanju.

Vaše osobne podatke nećemo prodavati niti ih na bilo koji drugi način dostavljati trećoj neovlaštenoj osobi u bilo koju svrhu, posebno u svrhu promocije tvrtke, osim ako smo prema važećem zakonu prisiljeni takve osobne podatke pružiti nadležnim osobama.

S ciljem postizanja gore spomenutih ciljeva, koristimo tehnologiju najviših standarda IT sigurnosti i radimo samo s partnerima koji nam garantiraju da sa vašim podacima postupaju savjesno i legalno.

Posebnu smo pozornost posvetili činjenici da su pravila o zaštiti osobnih podataka ugrađena u sve naše poslovne postupke tako da ih svaki zaposlenik koji dođe u kontakt s vašim osobnim podacima koristi samo u skladu sa svojim ovlastima i važećim propisima.

2. U kojim situacijama prikupljamo vaše osobne podatke i kako se odnosimo prema njima?

2.1. Kada nas kontaktirate putem e-maila

Podaci koje nam šaljete e-mailom koriste se samo u svrhu zbog koje ste nam se obratili i neće se koristiti u druge svrhe niti će biti dani trećoj neovlaštenoj osobi u bilo koju svrhu.

2.2. Kada nas kontaktirate putem društvenih mreža

Ako nas kontaktirate putem društvene mreže, putem privatne ili javne poruke, poruka će se čuvati određeno vrijeme potrebno za rješavanje vašeg upita ili u skladu s uvjetima korištenja određene društvene mreže. Ako vaša poruka sadrži osobne podatke, nakon utvrđivanja sadržaja vašeg upita obradit ćemo vaše podatke na način naveden u našoj politici privatnosti.

Tvrtka ima službeni profil na LinkedInu, stoga vas molimo da se upoznate sa određenim pravilima privatnosti.

2.3. Kolačić

Kada posjećujete našu web stranicu, možemo prikupljati podatke o prometu, lokaciji i ostale informacije isključivo u svrhu poboljšanja iskustva posjetitelja i marketinga, a podaci se neće koristiti ili prenositi trećim neovlaštenim osobama u bilo koju svrhu. Više o tome možete pročitati u našoj politici kolačića.

3. S kim dijelimo informacije?

Neke vaše podatke možemo dijeliti s tvrtkama s kojima surađujemo, pod sljedećim uvjetima:

3.1. Google Analytics. Google Analytics alat je za prikupljanje anonimnih podataka o korisnicima naših web stranica koji prikuplja podatke o tome koliko često korisnici posjećuju naše web stranice, koje web stranice posjećuju, kada ih posjećuju, koliko dugo borave i iz koje zemlje dolaze itd. oristeći kolačiće i IP adrese u sljedeće svrhe:

• za poboljšanje korisničkog iskustva

• za praćenje uspjeha marketinških kampanja

• za analizu obrazaca ponašanja

Ako želite isključiti Google Analytics, za svoj preglednik možete instalirati Googleov dodatak koji će to spriječiti.

4. Organizacijske i sigurnosne mjere koje smo poduzeli u svrhu zaštite osobnih podataka

• zaštićena veza (https)

• vatrozid

• fizički pristup samo ovlaštenim osobama

• upotreba lozinki

5. Vaša prava u vezi sa prikupljanjem i obradom osobnih podataka

• pravo na informiranje o obradi vaših osobnih podataka

• pravo na pristup vašim osobnim podacima

• pravo zatražiti ispravak netočnih osobnih podataka

• pravo na dopunu nepotpunih osobnih podataka

• pravo zatražiti brisanje osobnih podataka ako je ispunjen bilo koji uvjet iz članka 17. Opće uredbe o zaštiti podataka ((EU) 2016/679), kada osobni podaci više nisu potrebni u odnosu na svrhe za koje su namijenjeni su prikupljeni ili na neki drugi način obrađeni ili ako je obrada nezakonita

• pravo na prigovor na obradu vaših osobnih podataka u marketinške svrhe ili iz razloga povezanih s vašom određenom situacijom

• pravo zahtijevati ograničenje obrade osobnih podataka ako je ispunjen bilo koji uvjet prema članku 18. Opće uredbe o zaštiti podataka ((EU) 2016/679)

• pravo na informiranje u vezi s ispravkom ili brisanjem osobnih podataka ili ograničenjem obrade

• pravo na primanje vaših osobnih podataka u strukturiranom, često korištenom i strojno čitljivom formatu i slanje u drugi procesor (“prijenos podataka”)

• pravo na prigovor na obradu osobnih podataka

• pravo da ne podliježete odluci koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje, koja proizvodi pravne učinke koji se tiču ​​vas ili slično značajno utječe na vas

Za ostvarivanje svojih prava možete nas kontaktirati e-poštom na info@aktiva-info.hr, ili podnijeti svoj zahtjev pisanim putem na adresu Bobovica 8a, 10430 Samobor, Hrvatska i u tu svrhu možete koristiti obrazac “Zahtjev za podacima”.

6. Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Nećemo pohranjivati ​​vaše podatke dulje nego što je potrebno radi ispunjenja svrhe zbog koje su prikupljeni ili dulje od razdoblja za koje ste dali pristanak ako su prikupljeni na toj osnovi.

Nakon isteka razdoblja zadržavanja izbrisat ćemo ili anonimizirati osobne podatke kako ih više ne bi mogli povezati ni sa kim.

7. Kako nas možete kontaktirati?

Možete nam poslati e-mail na info@aktiva-info.hr

Možete nam pisati na Bobovica 8a, 10430 Samobor, Hrvatska.

8. Nadzorno tijelo

Nadzorno tijelo je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP).