O nama

Aktiva info

O nama

aktiva info - about image

Aktiva info d.o.o. softverska je tvrtka osnovana 2001. godine, čija je glavna djelatnost izrada i implementacija poslovnih aplikacija, s fokusom na područje logistike i skladištenja robe.

Osnovni cilj tvrtke je kroz implementacije softverskih rješenja poboljšati poslovanje svojim partnerima uz modernizaciju i unapređenje njihovih procesa u skladištima i šire.

aktiva info - about image

Individualnim pristupom, od prvog kontakta, preko implementacije do korisničke podrške, želimo svakom partneru omogućiti da se njegovi poslovni procesi poboljšaju i teku bez ikakvih poteškoća. Rastući broj novih klijenata kroz godine potvrđuje bogato iskustvo koje je Aktiva Info stekla kroz godine prilikom rada s brojnim partnerima u Hrvatskoj i regiji.

aktiva info - about image

Naša aplikacija, Servis24 WMS u potpunosti je izrađena in-house, te je kroz godine poboljšavana i prilagođavana sukladno specifičnim potrebama partnera i njihovih skladišta. U ovom trenutku, preko Servis24 WMS sustava skladišti se roba za više od 250+ tvrtki na području Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Bugarske, Mađarske i Austrije.

Aktiva info d.o.o.

OIB: 67851072083
Temeljni kapital: 20,000.00 kuna

Karijere

Ovo ti zvuči zanimljivo i želiš nam se pridružiti? Pogledaj otvorene pozicije ili nam se javi s otvorenom molbom.

Saznajte više

Zašto Aktiva info?

Konzultacije i implementacija

Prije svake promjene u vašem skladištu detaljno analiziramo početno stanje, savjetujemo oko procesa, te zajedno s vama sve to provodimo u stvarnost, s ciljem uspostave modernog i optimiziranog skladišta.

25+ godina iskustva u skladišnoj logistici i WMS-u

Brojne uspješne implementacije WMS-a i stečeno iskustvo u raznim skladištima omogućavaju nam da što učinkovitije rješimo vaše probleme i poboljšamo vaše procese, te u konačnici i pozitivno utječemo na cjelokupno poslovanje.

Upiti o proizvodima

Htjeli biste saznati više o našim rješenjima ili dogovoriti sastanak ili poziv? Ispunite kratku kontakt formu a mi ćemo vas povratno kontaktirati.

Kontaktirajte nas