Svim postojećim i budućim partnerima s ponosom predstavljamo činjenicu da smo postali službeni partner globalnog branda Zebra Technologies. Zebra je svjetski lider u inovativnim hardverskim rješenjima koja poboljšavaju poslovanje tisućama klijenata na globalnoj razini. Ako ste imalo u doticaju s logistikom i logističkim procesima, sigurno ste se dosad susretali s uređajima navedenog branda, od mobilnih terminala, do industrijskih printera, barkod čitača, opreme za printere i sličnih uređaja i dodataka.

Zebrini uređaji su predvodnici u industriji, a pokreću ih današnje moderne tehnologije (Android, 4G, 5G, WiFi 6…), te ih dodatno poboljšava i činjenica da su napravljeni po posebnim standardima izdržljivosti, što znači da ćete ih moći koristiti dugi niz godina, a otporni su i na najteže uvjete korištenja.

Od sada, ukoliko imate potrebu za bilo kojim od Zebrinih uređaja slobodno se javite nama, a mi ćemo direktno od Zebrinih distributera zatražiti ponudu i ponuditi vam izvrsnu cijenu za uređaje i dodatke.

Također, možemo vas savjetovati po pitanju najboljeg uređaja za vaše potrebe ovisno o svim aspektima korištenja samih uređaja.

Ukoliko vas zanima više slobodno provjerite naš web s više detalja o Zebrinim uređajima, ili nam se javite kroz našu kontakt formu ili direktno na contact@aktiva-info.hr, a u međuvremenu pogledajte produktnu brošuru uređaja Zebra MC9300, lidera u skladišnom poslovanju koji koristi više od 3 milijuna skladišnih radnika u svijetu, a koji je i nama služio za razvoj naše mobilne Servis24 WMS Android aplikacije.

228823