U svijetu koji se neprestano mijenja i razvija, svjesni smo koliko je važno držati korak s inovacijama koje mogu unaprijediti poslovanje i procese. S velikim zadovoljstvom objavljujemo da smo postali službeni distributeri Cubetape proizvoda, revolucionarnog pametnog metra za mjerenje paketa, paleta i sličnih logističkih transportnih jedinica, koji predstavlja inovaciju u logistici i skladištima.

Cubetape ltd. je lider u razvoju mobilnih uređaja za dimenzioniranje koji unapređuju logistiku i skladištenje. Njihov flagship proizvod, C200s, omogućava brzo i točno mjerenje paketa i paleta, integrirajući se lako s postojećim poslovnim procesima i poslovnim softverima.

Zašto Cubetape?

Cubetape nije samo još jedan gadget na tržištu; to je rješenje koje nudi stvarne prednosti za sve koji se bave logistikom, upravljanjem lancem opskrbe i slanjem i pakiranjem paketa. Navodimo nekoliko ključnih prednosti Cubetape proizvoda:

Preciznost u mjerenju: Cubetape osigurava iznimno precizna mjerenja koja su ključna za optimizaciju prostora u skladištima i prilikom slanje i otpreme paketa.

Ušteda vremena: Brzina mjerenja značajno smanjuje vrijeme potrebno za pripremu pošiljaka, čime se povećava ukupna efikasnost operacija.

Smanjenje troškova: Točna mjerenja pomažu u eliminaciji pogrešaka u procjeni veličine i težine paketa, što može dovesti do značajnih ušteda u troškovima dostave.

Integracija: Cubetape se lako integrira s postojećim sustavima za upravljanje skladištem (WMS) i transportom (TMS), čime se omogućuje besprijekorna razmjena podataka. U slučaju da nemate poslovni softver, moguće je koristiti i Cubetape Android i Web aplikaciju.

Kako Cubetape funkcionira?

Korištenje Cubetape C200s vrlo je jednostavno. Korisnik samo treba povući traku/metar duž objekta koji mjeri, te kliknuti gumb i aktivirati barkod skener, a uređaj automatski registrira dimenzije i prenosi podatke na Android ili Windows povezani sustav putem Bluetooth-a. Ova funkcija čini proces mjerenja iznimno brzim i eliminira potrebu za ručnim unosom podataka, što smanjuje mogućnost pogrešaka i vrijeme potrebno za obradu veće količine paketa. Pogledajte niži video za više detalja.

Cubetape C200S – Pravi izbor za svako poslovanje

Posebno želimo istaknuti model Cubetape C200S, vrhunski proizvod u Cubetape liniji, koji donosi brojne prednosti za različite industrije:

Za skladišta:

Optimizacija prostora: Preciznim mjerenjem dimenzija paketa, Cubetape C200S omogućuje bolje planiranje i iskorištavanje skladišnog prostora.

Praćenje logističkih podataka, eng. master data: Brzo i precizno mjerenje omogućava da se za svaki paket, paletu ili drugu vrstu transportne jedinice točno vode njezini logistički podaci, kako bismo bolje mogli planirati zauzeće skladišta i dodatno optimizirati skladišni prostor.

Za supply chain:

Bolje planiranje: Precizni podaci o dimenzijama i težini robe omogućuju efikasnije planiranje transporta i smanjenje nepotrebnih troškova.

Transparentnost: Integracija Cubetapea s TMS-om dovodi do veće transparentnosti u lancu opskrbe, dopuštajući partnerima da imaju točne informacije o svojim pošiljkama.

Za kompanije koje se bave pakiranjem:

Dodatni prihodi: Vrlo brzo mjerenje svakog paketa omogućava usporedbu s unesenim transportnim podacima od strane krajnjeg kupca te naplatu prihoda koji bi inače izostali, u slučaju da se paketi ne mjere.

Standardizacija: Cubetape C200S osigurava standardizaciju mjernog procesa, što dovodi do konzistentnije kvalitete usluge.

Zadovoljstvo klijenata: Brza i točna usluga, uz minimalne pogreške u mjerenju, rezultira većim zadovoljstvom klijenata.

Dokazano dobar – Cubetape reference

Neke od najvećih svjetskih transportnih i logističkih kompanija, poput DHL-a, DPD-a, DB Schenkera, GLS-a, CEVA Logisticsa, DSV-a, Kuehne + Nagel, Wayfaira, Pitney Bowesa i sličnih, redovito koriste Cubetape za optimizaciju svojih procesa i smanjenje troškova.

Započnite s Cubetape-om već danas!

Kao službeni distributeri, spremni smo vas podržati u implementaciji Cubetape rješenja u vaše poslovne procese. Neka Cubetape C200S postane ključan alat za povećanje efikasnosti, smanjenje troškova i poboljšanje zadovoljstva vaših klijenata. Za više informacija o Cubetape proizvodima ili kako započeti, slobodno nas kontaktirajte. Vrlo rado ćemo vam pomoći i pokazati kako Cubetape može unaprijediti vaše poslovanje.

Contact us