Predstavljamo vam našu najnoviju aplikaciju za prodaju karata u pomorskom prijevozu. Servis24 Mobilna prodaja je Android aplikacija koja omogućava prodaju karata “na terenu”, uz korištenje multifunkcionalnog Android uređaja preko kojeg se obavlja prodaja i preko kojeg se sama karta ispisuje i predaje kupcu.

Sama aplikacija služi kao dodatak na postojeći sustav Prodaje karata, a glavni benefit je dodatno povećanje prodaje tijekom cijele turističke sezone. Naime, uz korištenje Mobilne prodaje vi možete izravno prodavati karte turistima na najfrekventnijim lokacijama u vašem gradu.

Kako funkcionira Mobilna prodaja?

1. Vaši prodajni predstavnici na rivi dolaze u kontakt s turistima koji su zainteresirani za izlet ili vožnju na neki od obližnjih otoka;

2. Turist odabire dan i vrijeme vožnje i destinaciju;

3. Vaš prodajni predstavnik unosi navedene parametre u Android aplikaciju i izravno iz uređaja prodaje navedene karte (u slučaju kartičnog plaćanja, potrebno je imati i mobilni POS uređaj);

4. Nakon čina naplate, navedene karte se ispisuju izravno iz Android uređaja, te se predaju kupcu (turistu) s kojima se on ukrcava na brod.

Paket ključ u ruke

Osim same Android aplikacije, mi vam isporučujemo i multifunkcionalni Android uređaj za prodaju i ispis karata, te pružamo korisničku podršku i osiguravamo kontinuitet u korištenju samog rješenja. Na taj način vi dobivate kompletno rješenje i možete početi s prodajom u vrlo kratkom roku.

Sve detalje aplikacije pogledajte u infografici niže, te nam se čim prije javite ukoliko ste zainteresirani za navedeno rješenje, s obzirom da je količina uređaja koje isporučujemo odmah i imamo kod sebe na stanju ograničena.

Servis24-Android-Mobilna-prodaja-brosura-v2