Rješenja

Sunmi mobilni POS i payment uređaji

Sunmi mobilni POS i payment uređaji

Tražite mobilne uređaje na Android operativnom sustavu koji se mogu koristiti kao mobilni POS uređaji i uređaji za plaćanje? Ili vam treba uređaj koji će služiti kao desktop blagajna?

Javite nam se, a mi ćemo za vas naručiti Sunmi terminale po najboljoj cijeni i isporučiti ih u vrlo kratkom roku!

Sunmi inc. je IoT (Internet of Things) kompanija koja većinu svojih sredstava ulaže u razvoj novih tehnologija te koja na globalnoj razini prednjači po pitanju inovacija u sferi inteligentnog hardvera, pogotovo u pitanju samostalnih blagajni i IoT kioska.

aktiva info Sunmi mobilni POS i payment uređaji Mobilni POS i payment terminali

Mobilni POS i payment terminali

Mobilni uređaji koji služe za razne svrhe i koji se koriste u raznim industrijama, od dostave paketa i hrane, retaila, terenske prodaje pa sve do prodaje karata u pomorskom prijevozu. Android 11 operativni sustav podržava sve novije Android aplikacije, a integrirani 1D i 2D skeneri kod pojedinih uređaja omogućavaju instantno skeniranje barkodova. Također, integrirani printer omogućuje i automatski ispis računa, potvrde ili karte koji se predaju krajnjem korisniku. Pročitajte više o uređaju Sunmi V2S na sljedećem linku.

aktiva info Sunmi mobilni POS i payment uređaji Desktop terminali

Desktop terminali

Desktop radna stanica s integriranim printerom i velikim ekranom za lakši i produktivniji rad. Idealno za kioske, manje restorane, dućane i sva ostala prodajna mjesta koja ne trebaju biti mobilna.

Uređaji pogonjeni Androidom omogućavaju jednostavno i pouzdano korištenje.

aktiva info Sunmi mobilni POS i payment uređaji Smart kiosci

Smart kiosci

Smart kiosci za interakciju s krajnjim kupcima, s najčešćim use-caseom samostalnog naručivanja u restoranima ili verzijom za retail dućane.

Omogućite svojim korisnicima samostalno naručivanje te smanjite troškove vlastite radne snage.

Upoznajte Sunmi K2 mini.

Prodaja

Javite nam se ako imate pitanja oko pojedinih uređaja ili zatražite ponudu, javljamo se u kratkom roku!

Kontaktirajte nas