Rješenja

Sunmi mobilni POS i payment uređaji

Sunmi mobilni POS i payment uređaji

Tražite mobilne uređaje na Android operativnom sustavu koji se mogu koristiti kao mobilni POS uređaji i uređaji za plaćanje? Ili vam treba uređaj koji će služiti kao desktop blagajna? Naša tvrtka nudi širok izbor Sunmi POS terminala i kioska za prodaju koji su poznati po svojoj izvrsnoj kvaliteti i pouzdanosti, te su idealni za korištenje u različitim situacijama, od restorana, kafića, za dostavu, za prodaju karata, itd.

Mi vam nudimo stručnu podršku pri odabiru i instalaciji proizvoda te nudimo konkurentne cijene.

Sunmi inc. je IoT (Internet of Things) kompanija koja većinu svojih sredstava ulaže u razvoj novih tehnologija te koja na globalnoj razini prednjači po pitanju inovacija u sferi inteligentnog hardvera, pogotovo u pitanju samostalnih blagajni i IoT kioska.

aktiva info Sunmi mobilni POS i payment uređaji Mobilni POS i payment terminali

Mobilni POS i payment terminali

Mobilni uređaji koji služe za razne svrhe i koji se koriste u raznim industrijama, od dostave paketa i hrane, retaila, terenske prodaje pa sve do prodaje karata u pomorskom prijevozu. Android 11 operativni sustav podržava sve novije Android aplikacije, a integrirani 1D i 2D skeneri kod pojedinih uređaja omogućavaju instantno skeniranje barkodova. Također, integrirani printer omogućuje i automatski ispis računa, potvrde ili karte koji se predaju krajnjem korisniku. Pročitajte više o uređaju Sunmi V2S na sljedećem linku.

aktiva info Sunmi mobilni POS i payment uređaji Desktop terminali

Desktop terminali

Desktop radna stanica s integriranim printerom i velikim ekranom za lakši i produktivniji rad. Idealno za kioske, manje restorane, dućane i sva ostala prodajna mjesta koja ne trebaju biti mobilna.

Uređaji pogonjeni Androidom omogućavaju jednostavno i pouzdano korištenje.

aktiva info Sunmi mobilni POS i payment uređaji Smart kiosci

Smart kiosci

Smart kiosci za interakciju s krajnjim kupcima, s najčešćim use-caseom samostalnog naručivanja u restoranima ili verzijom za retail dućane.

Omogućite svojim korisnicima samostalno naručivanje te smanjite troškove vlastite radne snage.

Upoznajte Sunmi K2 mini.

aktiva info Sunmi mobilni POS i payment uređaji Barkod skener

Barkod skener

Sunmi barkod skeneri su izvrsna opcija za brzo i precizno skeniranje barkodova u različitim okruženjima. Jednostavno se koriste i nude visoku razinu pouzdanosti. Idealni su za korištenje u trgovinama, uredima i drugim poslovnim okruženjima gdje je potrebna brza i precizna obrada podataka.

Upoznajte Sunmi NS021 skener.

Spremni ste za poboljšanje poslovanja?

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu odmah.

Kontaktirajte nas