Webshop

Webshop Kategorije

Broj proizvoda: 4

Zebra TC73/TC78

Zebra TC73/TC78 mobilni terminali predstavljaju novu generaciju visokoučinkovitih uređaja za različite industrije, nasljeđujući uspješnu seriju TC72. Opremljen s najnovijim tehnologijama, TC73/TC78 postavljaju nove standarde u performansama i povezivosti.

Zebra TC21/TC26

Zebra TC21/TC26 su iznimno prilagodljivi i povoljni mobilni uređaji, idealni za radnike koji su često u pokretu. Ovi uređaji nude brz i pouzdan pristup informacijama i aplikacijama koje su ključne za produktivnost zaposlenika. Odlikuje se robusnim dizajnom, intuitivnim sučeljem i širokim spektrom funkcija koje olakšavaju obavljanje različitih poslova.

Zebra MC2200/MC2700

Zebra MC2200, odnosno MC2700 mobilni uređaj dizajniran je kako bi pružio optimalnu učinkovitost u raznim industrijskim sektorima. Zebrin entry-level uređaj za skladišno poslovanje sposoban je i za najteže zadatke u najsurovijim uvjetima, istovremeno se prilagođavajući svačijem budžetu.

Zebra MC9300

Zebra MC9300

Zebra MC93 je robusni mobilni terminal dizajniran za upotrebu u skladištima i drugim zahtjevnim okruženjima. Opremljen je snažnim procesorom i velikim zaslonom osjetljivim na dodir kako bi vam pomogao u brzom i učinkovitom upravljanju zalihama i drugim zadacima.