Webshop

Webshop Kategorije

Broj proizvoda: 4

Zebra ZD421

Zebra ZD400 serija stolnih printera predstavlja vrhunsko rješenje za različite potrebe ispisa u vašem poslovanju. Ovi kompaktni i jednostavni za upotrebu printeri idealni su za ispis barkod naljepnica, računa, narukvica i RFID aplikacija.

Zebra ZQ210/ZQ220

Zebra ZQ210 i ZQ220 mobilni printeri serije ZQ200 nude izvanrednu vrijednost bez kompromisa u pogledu značajki i performansi. Ovi povoljni mobilni printeri dizajnirani su kako bi zadovoljili različite potrebe i osigurali pouzdanost i kvalitetu ispisa, čak i u zahtjevnim uvjetima na terenu.

Zebra ZT411

Zebra ZT411 industrijski printer predstavlja vrhunsku tehnologiju, dugotrajnost i jednostavnost korištenja, kako bi zadovoljio potrebe najzahtjevnijih industrijskih okruženja. Ovaj snažan printer dolazi u tri različite print rezolucije (203, 300 i 600 dpi), te u dvije širine ispisa (104 mm i 168 mm), čime osigurava visoku kvalitetu ispisa i fleksibilnost za širok spektar primjena.

Zebra ZT231

Zebra ZT231 industrijski pisač predstavlja iznimno pouzdano i robusno rješenje za sve vaše potrebe ispisa etiketa. Dizajniran za širok spektar industrija, ovaj pisač pruža visoku učinkovitost i jednostavnost korištenja, bez obzira na zahtjevnost vašeg poslovanja. ZT231 predstavlja najbolju vrijednost za novac, kombinirajući visoku učinkovitost, izdržljivost i jednostavnost korištenja po pristupačnoj cijeni.