Rješenja

Zebra terminali i ostali Zebra uređaji i dodaci

Zebra terminali i ostali Zebra uređaji i dodaci

U današnjem poslovnom svijetu, pravi alat povećava produktivnost u bilo kojem poslu. Isto tako, djelatnici koji rade u skladištu ili na terenu svakako mogu raditi produktivnije ukoliko imaju adekvatne uređaje koji im to i omogućuju.

Zebra technologies ltd. svjetski je lider u industriji mobilnih terminala, barkod čitača i ostalih industrijskih i profesionalnih uređaja. S više od 50 godina iskustva i visokim ulaganjima u razvoj novih proizvoda, već godinama uvjerljivo drže prvo mjesto po broju prodanih uređaja u svijetu, a glavne karakteristike samih uređaja su čvrstoća i dugotrajnost, te korištenje današnjih naprednih tehnologija, poput 5G, WiFi 6 i sl. Javite nam se ukoliko želite više informacija o konkretnom uređaju ili ako vam je potrebno savjetovanje oko uređaja za vaše potrebe. Mi ćemo za vas direktno od Zebrinih distributera tražiti i dobiti najbolju ponudu za vaše nove uređaje.

aktiva info Zebra terminali i ostali Zebra uređaji i dodaci Mobilni terminali

Mobilni terminali

Uz Zebra mobilne terminale u ruci, radnici mogu brzo pristupiti informacijama koje su im potrebne za učinkovito obavljanje posla. Rezultat? Produktivnost raste, a vaši klijenti dobivaju najbolju moguću uslugu. Izaberite MC9300, uređaj koji trenutno koristi više od 3 milijuna skladišnih radnika diljem svijeta, ili TC21/26, lakši i manji uređaj koji se najčešće koristi za rad na terenu.

aktiva info Zebra terminali i ostali Zebra uređaji i dodaci Industrijski i mobilni printeri

Industrijski i mobilni printeri

Industrijski printeri moraju raditi besprijekorno. Od jednostavnog postavljanja, do kvalitetne i čvrste izrade, Zebra printeri pratit će vaš rast tijekom godina. Bilo da se radi o industrijskim printerima poput modela ZT400, koji se može koristiti za rad u skladištu i za printanje deklaracija, naljepnica i adresnica, do mobilnih printera, poput ZQ220, koji svojom veličinom može biti izvrsna pomoć za printanje računa ili deklaracija na terenu. Također, u Zebrinoj ponudi su i home office i desktop printeri.

aktiva info Zebra terminali i ostali Zebra uređaji i dodaci Potrošni materijali za printere i dodaci za ostale Zebra uređaje

Potrošni materijali za printere i dodaci za ostale Zebra uređaje

Potrošni papir, naljepnice za printere i barkodove, termalne trake, papir za printanje računa… Sve navedeno moguće je nabaviti direktno od Zebre, uz kombatibilnost sa svim Zebrinim pisačima.

Također, dodatni punjači, zamjenske baterije, zaštite za ekrane, vezice za uređaje i slično, sve možete naručiti direktno od Zebre.

Konzultacije i prodaja

Želite poboljšati svoje poslovanje Zebrinim uređajima? Javite nam se a mi ćemo vas savjetovati po pitanju najboljih uređaja za vaše potrebe i izravno od Zebrinih distributera zatražiti najbolju ponudu za vas.

Kontaktirajte nas