Sunmi V2S je savršen POS terminal za sve vrste trgovina i maloprodajnih objekata ali i za ostale vrste poslovanja, poput kafića, restorana, dostava i taksi usluga. Proizvođač uređaja je tvrtka Sunmi, koja je dugogodišnji lider na tržištu po pitanju razvoja i proizvodnje pametnih uređaja za poslovanje. Od mobilnih POS terminala, do pametnih kasa, barkod skenera i slično, Sunmi je uvijek pri vrhu, pogotovo kad se uzme u obzir omjer uloženo – dobiveno.

Konkretno, uređaj V2S je dizajniran tako da pruža visoku razinu fleksibilnosti i pouzdanosti, što ga čini idealnim rješenjem za one koji traže jednostavno, a ipak snažno rješenje za svoje poslovanje. Ovaj uređaj je opremljen visokokvalitetnim kamerama, barkod skenerom, NFC čitačem kartica i integriranim printerom. Uz to, V2S je prilagodljiv i lako se integrira u postojeći POS sustav. Ukratko, Sunmi V2S je izvrstan izbor za svakoga tko traži pouzdan i napredan POS terminal.

U nastavku vam donosimo top 5 značajki navedenog uređaja:

1. Integrirani printer

Sunmi V2S opremljen je integriranim printerom koji omogućuje ispis računa izravno iz uređaja. Ovo je posebno korisno za kafiće, restorane i druge uslužne djelatnosti koje žele brzo i jednostavno ispisivanje računa za svoje klijente. Također, ova značajka je vrlo korisna svima koji rade terensku prodaju, iz razloga što više nije potrebno nositi i printer kao odvojen uređaj, već je on integriran.

2. NFC čitač za plaćanje karticama

Sunmi V2S također ima ugrađen NFC čitač koji omogućuje plaćanje karticama izravno s uređaja. Udio plaćanja karticama iz godine u godinu raste, dok je zanimljivo da su kupci spremni platiti i do 83% više ukoliko plaćaju karticama.

V2S NFC

3. Barkod čitač za skeniranje 1D i 2D kodova

Jedna od glavnih prednosti Sunmi barkod čitača je njegova visoka preciznost i brzina čitanja. Čitač koristi naprednu tehnologiju skeniranja, što omogućuje precizno i brzo prepoznavanje različitih vrsta barkodova, uključujući 1D i 2D barkodove. To značajno smanjuje vrijeme potrebno za skeniranje proizvoda i smanjuje mogućnost grešaka. Uz to, Sunmi barkod čitač ima ergonomičan dizajn i jednostavan je za korištenje, što poboljšava radnu učinkovitost. 

4. Jednostavna instalacija i konfiguracija

Sunmi V2S je jednostavan za instalirati i konfigurirati, što omogućuje brzi početak rada i smanjuje vrijeme potrebno za učenje rada s uređajem. Vaši zaposlenici vrlo brzo će naučiti koristiti uređaj, s vrlo kratkim vremenom potrebnim za učenje.

5. 3-u-1 konfiguracija

S uređajem poput Sunmi V2S terminala vi zamjenjujete dosadašnja 3 uređaja – više nije potrebno imati odvojenu blagajnu, printer i POS terminal. Kod ovakvog uređaja dugoročno si smanjujete trošak ali i olakšavate i ubrzavate prodaju, s obzirom da sve operacije obavljate unutar 1 uređaja.

V2s_ENG-brosura_Aktiva-Info

Ukoliko ste zainteresirani za nabavku Sunmi V2S ili ostalih Sunmi uređaja, javite nam se, a mi vam šaljemo ponudu u vrlo kratkom roku, te uređaje isporučujemo unutar 7 dana od potvrde uplate.

Contact us