POS i kiosk sustavi
Webshop

Sunmi K2 Kiosk

Self-service kiosk za prodaju

Arrow Povratak na Kategorije

Sunmi K2 Kiosk

Sunmi K2 kiosk predstavlja vrhunac tehnologije self-service kupnje, dizajniran kako bi unaprijedio iskustvo interakcije u maloprodaji, restoranima, ili čak u zdravstvu. Ovaj inovativni kiosk kombinira estetiku, funkcionalnost i korisničku efikasnost, pružajući korisnicima nezaboravno i jednostavno iskustvo.

Ključna značajka Sunmi K2 kioska je njegov interaktivni dodirni ekran visoke rezolucije. Ovaj ekran omogućuje korisnicima jednostavno navigiranje kroz razne opcije, bilo da se radi o pregledavanju proizvoda, čitanju opisa ili izvršavanju kupnje. Veliki ekran, uz visokokvalitetnu rezoluciju, čini kupovinu vizualno privlačnom i intuitivnom.

Jedan od najvećih izazova u maloprodaji je smanjenje vremena čekanja u redu. Sunmi K2 kiosk odgovara na ovaj izazov omogućujući brzu i efikasnu self-service kupovinu. Integracija s naprednim platnim sustavima podržava različite načine plaćanja, uključujući kartično plaćanje i beskontaktne transakcije, što pruža korisnicima fleksibilnost i smanjuje vrijeme provedeno u redu.

Kiosk nije samo alat za kupovinu, već može koristiti i kao snažan marketinški alat. Može se koristiti za prikazivanje reklama, promocija i personaliziranih ponuda, povećavajući tako prodaju i poboljšavajući korisničko iskustvo. Integracija s CRM sustavima omogućava prilagodbu sadržaja pojedinim korisnicima, što dovodi do veće uključenosti kupaca i lojalnosti.

Verzije kioska


Uzimajući u obzir višestruku primjenjivost Sunmi kioska, u nastavku iznosimo najčešće primjere i varijante konfiguracija koje se mogu realizirati:

Retail/ maloprodajna verzija

Maloprodajna verzija osmišljena je da unaprijedi iskustvo kupnje u maloprodaji. Uključuje stolić za postavljanje artikala, skeniranje proizvoda, skeniranje QR koda za mobilne aplikacije, podršku za kartične transakcije te mogućnost ispisa računa.

Verzija za restorane i fast food-ove

Verzija prilagođena ugostiteljstvu koja omogućava čitanje beskontaktnih loyalty kartica, skeniranje QR koda za pristup menijima ili mobilnim narudžbama, jednostavno plaćanje karticom te ispis računa koji detaljno prikazuje narudžbu.

Verzija za zdravstvene ustanove

Zdravstvena verzija, prilagodljiva za medicinske ustanove, uključuje skeniranje QR koda za prijavu i informacije o pacijentima, opcije za plaćanje karticom, ispis računa, te dodatne opcije kao što su čitanje zdravstvenih kartica i ispis na A4/A5 laseru.

Dodatne značajke

Proširiva verzija Sunmi K2 kioska idealna je za raznovrsne primjene i uključuje napredne funkcije kao što su čitanje putovnica, RFID identifikacija, ispis etiketa, perforiranih računa, ulaznica, većih dokumenata na A4/A5 laserskom pisaču…

Detalji

Specifikacija
Detalji
OS
Android OS
CPU
Six-core 1.8GHz
Memory
16G ROM+ 4G RAM Support MicroSD(TF) up to 128GB
Display
24'' 1080×1920 FHD G + G capacitive screen supports 10 touch points
Camera
3D structured light camera Support FR payment, membership verification, etc.
Scanner
Support 2D QR code on mobile screen (Restaurant Version)
Barcode Scanner
Support 1D, 2D, mobile screen and printed barcodes (Retail Version/Scalable Version)
Printer
80-column thermal printer with automatic cutter Support 80mm OD paper roll Print speed up to 150mm/s(max)
Speaker
2*3W(stereo)
Total Weight
Wall-mounted:16.5Kg Floor-standing with table: 58Kg Floor-standing: 45Kg Healthcare Version (Scalable): 50Kg
Interface
1× Micro-USB Debug Port 5× USB TypeA port
Dimensions
Wall-mounted: 394*171*1017mm Floor-standing with table: 1018*645*1850mm Floor-standing: 540*490*1850mm Healthcare Version (Scalable): 540*490*1810mm

Dokumenti

Sunmi K2 Brochure (eng.) Preuzmi

Spremni ste za poboljšanje poslovanja?

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu odmah.

Kontaktirajte nas Arrow