Barkod skeneri
Webshop

Zebra RS2100

Arrow Povratak na Kategorije

Zebra RS2100

Zebra RS2100 je nosivi skener koji definira novi standard u mobilnom skeniranju, nudeći neusporedivu udobnost i produktivnost za radnike. S iznimno malom težinom i kompaktnim dizajnom, ovaj uređaj omogućava radnicima da obavljaju zadatke brže i učinkovitije, smanjujući umor i povećavajući ukupnu učinkovitost na radnom mjestu.

Ključne značajke

Zebra RS2100 je najmanji nosivi skener na tržištu, dizajniran za maksimalnu udobnost tijekom dugih radnih smjena. Zahvaljujući svojoj laganoj konstrukciji i težini od samo 31 grama, radnici mogu skenirati bez dodatnog opterećenja, čime se povećava njihova sposobnost da rade brže i preciznije. Skener se lako montira na stražnju stranu ruke, ostavljajući dlanove slobodnim za bolje rukovanje materijalima, što dodatno povećava produktivnost i smanjuje mogućnost oštećenja robe.

Zebra RS2100 koristi naprednu tehnologiju skeniranja koja omogućava brzo i pouzdano očitavanje barkodova u svim uvjetima, čak i kada su oznake oštećene ili slabo ispisane. Široko polje skeniranja olakšava skeniranje različitih veličina i vrsta bar kodova, što ga čini idealnim za brze manipulacije robom.

Ovaj uređaj dolazi s opcijom praćenja uređaja, koja pomaže u smanjenju gubitaka skenera, osiguravajući da se uređaji mogu lako locirati unutar radnog prostora. To štedi vrijeme i novac tvrtke, minimizirajući potrebu za zamjenom izgubljenih uređaja.

Primjena

Zebra RS2100 je posebno koristan u logističkim centrima, skladištima i distribucijskim centrima gdje je brza i točna manipulacija robom ključna za učinkovitost poslovanja. Njegova sposobnost da se integrira s postojećim mobilnim računalima i sustavima omogućava lako povezivanje i smanjenje vremena potrebnog za obradu podataka. Nosivi dizajn osigurava da radnici mogu ostati mobilni i agilni, što je idealno za dinamično radno okruženje.

Dokumenti

Brošura i tehnička specifikacija RS2100 Preuzmi

Konzultacije i prodaja

Želite poboljšati svoje poslovanje Zebrinim uređajima? Javite nam se a mi ćemo vas savjetovati po pitanju najboljih uređaja za vaše potrebe i izravno od Zebrinih distributera zatražiti najbolju ponudu za vas.

Kontaktirajte nas Arrow