Zebra uređaje serije MC9000 svakodnevno koristi više od 3 milijuna skladišnih radnika diljem svijeta, činjenica koja je sama po sebi dokaz da je uređaj spreman za najizazovnije uvjete rada u skladištima i distributivnim centrima.

Najnoviji Zebrin uređaj iz iste serije, mobilni terminal MC9300, Zebrin je najnapredniji terminal do sada. Zasnovan na Android operativnom sustavu, duplo jačim baterijama od svog prethodnika, te još većim ekranom na dodir i poboljšanom čvrstoćom, zasigurno može biti i prvi odabir za vaše skladište. Novi i poboljšani skener omogućava još brže skeniranje 1D i 2D barkodova, te uz veću RAM memoriju i brži procesor pridonosi brzini u svakodnevnom radu. MC9300 je robusno mobilno računalo koje se može koristiti u skladištima, tvornicama i drugim industrijskim okruženjima za prikupljanje podataka i skeniranje barkodova. Ukratko, MC9300 novi je industrijski standard mobilnih terminala, koji može savladati i najizazovnije uvjete rada.

Zebra MC93

Ovim putem napominjemo da smo i mi uređaj MC9300 koristili za razvoj naše Servis24 WMS Android aplikacije, s obzirom da smo pretpostavili da će njega upravo najviše skladišnih djelatnika i koristiti. U nastavku pročitajte detaljan popis najbitnijih značajki uređaja, a za tehničke specifikacije preuzmite MC9300 brošuru uređaja.

Želimo napomenuti da smo i sami koristili uređaj MC9300 za razvoj naše Servis24 WMS Android aplikacije, budući da smo pretpostavili da će ga većina skladišnih djelatnika upravo koristiti. U nastavku saznajte više o najvažnijim značajkama uređaja, dok tehničke specifikacije možete pronaći preuzimanjem brošure uređaja.

Značajke uređaja MC9300

Osigurajte kontinuirani rad tijekom cijele smjene uz maksimalnu snagu baterije

Dugotrajna baterija MC9300, kapaciteta od 7000 mAh (za usporedbu, mobiteli imaju bateriju od oko 4000 mAh) znači da možete napajati cijelu smjenu i više s maksimalnom snagom baterije. Uz mogućnosti brzog punjenja (eng. fast charge) svoje baterije možete ponovno napuniti za samo sat vremena i imati dovoljno energije za posao u sljedećoj smjeni. Uz posebnu analitiku vezanu za stanje baterije, uređaj u svakom trenutku prati koliko je baterije preostalo, tako da nećete biti zatečeni nespremni kada se neočekivano isprazni.

Veći zaslon osjetljiv na dodir s naprednom tehnologijom

Novi zaslon na dodir veličine 4,3″ s Corning Gorilla zaštitom omogućava unošenje informacija putem dodira čak i sa zaštitnim rukavicama, zahvaljujući posebnoj funkciji za rukavice. Ovo je izvrstan alat za radnike koji se stalno kreću i trebaju biti u mogućnosti koristiti svoj uređaj brzo i jednostavno.

Novi, napredniji skener uređaja

  • Mogućnosti skeniranja: MC9300 ima 1D i 2D skener s više linija koji može uhvatiti više crtičnih kodova i cijele obrasce jednim skeniranjem. Ovim skenerom možete skenirati i SSCC i QR kodove, što uveliko pridonosi poboljšanju procesa unutar skladišta.
  • Skeniranje višestrukih crtičnih kodova: područje skeniranja (zraka skenera) MC9300 dovoljno je veliko za skeniranje naljepnica na kutijama i paletama, čak i ako su zbijene zajedno. To znači da možete brzo i točno zabilježiti svaku stavku u svom skladištu, bez obzira na to koliko su stvari kaotične ili nepripremljene.

Najbolje od oba svijeta — zaslon osjetljiv na dodir i unos tipkovnicom

Mogućnosti unosa putem zaslona osjetljivog na dodir i fizičke tipkovnice MC9300 dizajnirane su kako bi pružile najbolje od oba svijeta, omogućujući odabir između jednostavnog unosa putem zaslona osjetljivog na dodir ili tipkovnice. Tipkovnica je u potpunosti programabilna s velikim skupom znakova koji uključuje numeričke tipke, posebne funkcijske tipke i proširene interpunkcijske znakove.

Vašim radnicima je prepušteno na izbor hoće li koristiti fizičku tipkovnicu, zaslon na dodir, ili što je najčešće, oboje!

Bitno je za spomenuti da se fizička tipkovnica uslijed kvara može lagano zamijeniti i posao se može vrlo brzo dalje nastaviti.

Novi dodaci skraćuju vrijeme punjenja te dodatno štite uređaj

Kako bi proces punjenja bio još jednostavniji, omogeno je istovremeno punjenje više uređaja pomoću novog postolja za brzo punjenje – možete odabrati postolje za punjenje koje istovremeno može puniti čak 4 uređaja, i to standardom brzog punjenja. Ostali dodaci, poput dodatne gumene maske za uređaj, zaštite za ekran, dodatnih zamjenskih baterija, samo dodatno poboljšavaju performanse i dugotrajnost uređaja.

Zebra OneCare osiguranje uređaja

Omogućite si miran san i dodatno osigurajte svoje Zebra uređaje kako bi nesmetano mogli nastaviti s radom u situacijama kada uređaji budu oštećeni. Zebrini uređaji napravljeni su za rad u industrijskim, teškim uvjetima, međutim i u takvim situacijama mogu se dogoditi lomovi i fizički kvarovi uređaja. Kako biste izbjegli dodatne troškove, Zebra je predstavila svoj OneCare, vrstu „kasko” osiguranja, gdje Zebra o svojem trošku popravlja sve moguće štete nastale na uređajima, od loma ekrana i tipkovnice do bilo koje štete koja onemogućava normalan rad uređaja. Također, prijava kvara moguća je preko online portala, te u slučaju ako popravak uređaja više nije moguć, Zebra šalje novi uređaj umjesto postojećeg. Na taj način ste u potpunosti sigurni da će Zebra uređaji moći zadovoljiti sve vaše potrebe.

Za tvrtke koje traže robustan i pouzdan uređaj, ovo je najbolji model

Zebra MC9300 nudi robusnu izdržljivost, performanse i pouzdanost u pristupačnom paketu. Industrijski dizajn čini ga idealnim za korištenje u bilo kojem skladištu, distributivnom centru ili proizvodnom pogonu gdje su uvjeti rada teški.

Uređaj dolazi s trajanjem baterije do 12 sati s jednim punjenjem, pružajući dovoljno energije da izdrži i kroz najdulje smjene. Također ima Bluetooth povezivost koja korisnicima omogućuje bežično povezivanje s drugim uređajima poput mobilnih printera (značajka obično rezervirana samo za pametne telefone).

Zaključak

Zebra MC9300 jedan je od najboljih mobilnih terminala za industrijsko korištenje. Ovaj uređaj je robustan, izdržljiv i pouzdan te je sposoban izdržati i najteže radne uvjete.

Ukoliko ste zainteresirani za MC9300 ili neki drugi od Zebrinih uređaja, javite nam se a mi ćemo saslušati vaše potrebe i sukladno tome vas educirati i savjetovati oko najboljeg uređaja za vaš slučaj. Također, ukoliko se odlučite za nabavku Zebrinih uređaja, za vas ih možemo i nabaviti direktno od Zebrinih distributera, s obzirom da smo i službeni Zebrin partner u Hrvatskoj i regiji.

Contact us