Uvod

Zebra MC9400/MC9450 predstavlja novu generaciju ultra-izdržljivih mobilnih računala/terminala, dizajniranih da zadovolje potrebe najsloženijih industrijskih i skladišnih okruženja. Opremljen najsuvremenijom tehnologijom, ovaj uređaj donosi izvanredne performanse i povezivost, te je najnoviji uređaj u Zebrinom portfoliju mobilnih terminala.

Zebra MC9400/MC9450 opet podiže ljestvicu i standarde u svijetu industrijskih mobilnih računala, nudeći revolucionarne inovacije koje će transformirati radne procese u mnogim industrijama nakon gotovo 5 milijuna prodanih uređaja MC serije. Od najvećeg dometa barkod čitača, koji može pročitati barkod s čak 30 metara udaljenosti, do najbrže povezivosti uz najnovije tehnologije Wi-Fi 6 i 5G, te najnoviji standard Bluetooth povezivosti, ovaj uređaj jamči ubrzanje procesa unutar vaših operacija.

Glavne značajke

Najnoviji skener i scan engine

Pružite svojim radnicima neusporediv domet skeniranja s novim SE58 skenerom proširenog dometa s IntelliFocusTM tehnologijom. Skeneri mogu čitati barkodove iz ruke i na udaljenostima većim od 30,5 metara, što je znatno dalje od bilo kojeg drugog skenera na tržištu. Inovativni zeleni laserski pokazivač do sedam puta je vidljiviji od uobičajene crvene točke, što olakšava skeniranje predmeta čak i na vrhu skladišnog regala.

Biometrijsko prepoznavanje lica

Radnicima omogućava lak pristup uređaju, a vi ste istovremeno sigurni da ga koristi samo ovlaštena osoba, eliminirajući rizik od kompromitiranja lozinki i uređaja.

Najbolja kvaliteta kamere do sad

Visokokvalitetna prednja kamera idealna je za video pozive, dok stražnja kamera visoke rezolucije s HDR-om omogućuje snimanje detaljnih fotografija, savršene za dokumentiranje oštećenih pošiljki, kontrole kvalitete i slično.

Brži, izdržljiviji i fleksibilniji

Snažan procesor za istovremeno pokretanje različitih aplikacija. Povećana procesorska snaga, RAM, Flash i mikro SD pohrana u usporedbi s MC9300.

Potpuna kompatibilnost s dodacima za nadograđivanje

Sva dodatna oprema kupljena za vaš MC9300 uređaj može se koristiti i na najnovijem MC9400 modelu.

Napredna tehnologija zaslona za industrijska okruženja

Veliki 4,3-inčni zaslon, vidljiv u zatvorenom ali i na otvorenom, radi i kad je mokar i lako se koristi čak i s debelim rukavicama.

Robustan i spreman za gotovo sve

Dizajniran za najteža okruženja. Zaštićen Corning Gorilla Glassom protiv ogrebotina i lomova.

Javite nam se

Ako ste zainteresirani za praktično iskustvo i želite vidjeti kako Zebra MC9400/MC9450 može transformirati vaše poslovanje, pozivamo vas da nas posjetite i isprobate uređaj prije kupnje.

Isprobajte ovu revolucionarnu tehnologiju uživo i otkrijte kako može unaprijediti vaše poslovne procese.

Više o tehničkim detaljima uređaja saznajte na našem webshopu.

Contact us