U današnjem digitalno orijentiranom svijetu, tehnologija igra ključnu ulogu u oblikovanju iskustava kupaca. Predstavljamo vam Sunmi K2, revolucionarni interaktivni kiosk koji nudi ne samo modernizaciju vašeg poslovnog prostora, već i poboljšava korisničko iskustvo i povećava prodaju.

Glavne značajke

Inovativni Dizajn i Svestranost

Sunmi K2 se ističe svojim elegantnim dizajnom i prilagodljivošću različitim poslovnim potrebama. Njegovo intuitivno sučelje omogućava laku navigaciju i interakciju, čineći ga idealnim za maloprodaju, ugostiteljstvo, turizam i mnoge druge industrije.

Tehničke Karakteristike

  • Visokokvalitetni zaslon osjetljiv na dodir
  • Prilagodljive opcije za plaćanje
  • Integrirana podrška za Wi-Fi i Bluetooth
  • Robusna izrada prilagođena intenzivnom korištenju

Poboljšano Korisničko Iskustvo

Uz Sunmi K2, vaši kupci mogu uživati u brzom i efikasnom self-service iskustvu. Kiosk omogućava jednostavno pretraživanje proizvoda, brzo plaćanje i pruža korisne informacije, što značajno smanjuje vrijeme čekanja i povećava zadovoljstvo kupaca.

Podrška i optimizacija radne snage

Sunmi K2 interaktivni kiosk ne samo da obogaćuje iskustvo kupovine, već pruža i vrijednu podršku vašem osoblju. Sa svojom naprednom tehnologijom, ovaj kiosk služi kao dodatak, a ne zamjena za vaše zaposlenike:

Automatizacija rutinskih zadataka: Sunmi K2 može obavljati rutinske zadatke poput obrade narudžbi i informiranja kupaca, što omogućava zaposlenicima da se usredotoče na složenije aspekte poslovanja. Ovo dovodi do bolje alokacije radnih resursa i omogućava osoblju da razvije svoje vještine u drugim ključnim područjima.

Poboljšanje korisničkog iskustva: Sa smanjenjem redova i vremenom čekanja zahvaljujući kiosku, zaposlenici imaju više vremena posvetiti se individualnim potrebama kupaca, čime se unapređuje ukupno korisničko iskustvo.

– Fleksibilnost u poslovanju: Sunmi K2 nudi dodatnu fleksibilnost radeći u trenucima visoke potražnje ili izvan uobičajenog radnog vremena. Ovo ne samo da pomaže u održavanju stalne usluge, već i smanjuje pritisak na zaposlenike tijekom “udarnih” sati.

Verzije kioska

Uzimajući u obzir višestruku primjenjivost Sunmi kioska, u nastavku iznosimo najčešće primjere i varijante konfiguracija koje se mogu realizirati:

Retail/ maloprodajna verzija

Maloprodajna verzija osmišljena je da unaprijedi iskustvo kupnje u maloprodaji. Uključuje stolić za postavljanje artikala, skeniranje proizvoda, skeniranje QR koda za mobilne aplikacije, podršku za kartične transakcije te mogućnost ispisa računa.

Verzija za restorane i fast food-ove

Verzija prilagođena ugostiteljstvu koja omogućava čitanje beskontaktnih loyalty kartica, skeniranje QR koda za pristup menijima ili mobilnim narudžbama, jednostavno plaćanje karticom te ispis računa koji detaljno prikazuje narudžbu.

Verzija za zdravstvene ustanove

Zdravstvena verzija, prilagodljiva za medicinske ustanove, uključuje skeniranje QR koda za prijavu i informacije o pacijentima, opcije za plaćanje karticom, ispis računa, te dodatne opcije kao što su čitanje zdravstvenih kartica i ispis na A4/A5 laseru.

Dodatne značajke

Proširiva verzija Sunmi K2 kioska idealna je za raznovrsne primjene i uključuje napredne funkcije kao što su čitanje putovnica, RFID identifikacija, ispis etiketa, perforiranih računa, ulaznica, većih dokumenata na A4/A5 laserskom pisaču…

Zaključak

Ulaganjem u Sunmi K2 interaktivni kiosk, ne samo da unapređujete korisničko iskustvo, već i optimizirate svoje operativne troškove. Kiosk nudi idealno rješenje za suvremeno poslovanje koje teži maksimalnoj efikasnosti uz minimalne troškove.

Razmišljate o unaprjeđenju vašeg poslovanja uz pomoć Sunmi K2 interaktivnog kioska? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne! Kontaktirajte nas danas za više informacija o proizvodu, prilagodbi rješenja vašim specifičnim potrebama i detaljima o kupnji, a za više informacija posjetite

Contact us