Aktiva Info

Webshop

Barkod skeneri

Sposobnost skeniranja prljavih i oštećenih barkodova, kao i suočavanje s teškim radnim uvjetima – Zebra predviđa svaki izazov kako biste bez problema mogli skenirati bilo što, bilo gdje, neovisno o uvjetima.

Industrijski tableti

Upoznajte Zebra industrijske tablete, savršen izbor za unaprjeđenje produktivnosti u zahtjevnim radnim okruženjima i na terenu. Ovi robusni i snažni tableti dizajnirani su kako bi zadovoljili potrebe vašeg poslovanja, nudeći izdržljivost, pouzdanost i vrhunsku tehnologiju za rad u pokretu.

Mobilni terminali

Pružite svojim radnicima odgovarajuće alate kako bi posao obavili brže, pametnije i kvalitetnije uz Zebrinu ponudu mobilnih terminala. Rezultat: produktivnost raste, a klijenti dobivaju najbolju moguću uslugu.

POS i kiosk sustavi

Upoznajte našu novu kategoriju POS i Kiosk uređaja za samoposluživanje. Ovdje ćete pronaći vrhunske uređaje za brzu obradu transakcija i jednostavnu self kupnju, savršene za unaprjeđenje efikasnosti i korisničkog iskustva u vašem poslovanju. Povećajte produktivnost i modernizirajte svoje poslovne procese s našim najnovijim tehnološkim rješenjima

Printeri etiketa

Kvarovi pisača su prošlost zahvaljujući Zebrinim kvalitetnim i robusnim pisačima koji se odlikuju jednostavnim postavljanjem i visokokvalitetnom izradom. Rezultat: brži i točniji ispisi u svakom trenutku i u svim uvjetima.

Usluga servisa

Kada vaši Zebra uređaji zatrebaju profesionalno održavanje ili popravak, naš iskusni tim je tu da osigura njihov neprekidan i efikasan rad. Naša je misija održavati vaše uređaje u savršenom stanju rada, minimizirajući svaki prekid vaših poslovnih aktivnosti.