Barkod skeneri
Webshop

Cubetape C200S Smart Tape

Precizno i brzo mjerenje

Arrow Povratak na Kategorije

Cubetape C200S Smart Tape

Cubetape C200s pametni je metar za mjerenje, koji predstavlja pravu inovaciju u logistici i skladištima. Mogućnost točnog mjerenja veličine paketa i paleta omogućava smanjenje troškova i optimizaciju skladišta.

Cubetape C200s visokotehnološki je uređaj dizajniran za precizno mjerenje dimenzija paketa, paleta i drugih pošiljaka uz pomoć barkod čitača i mogućnosti integracije s različitim vrstama poslovnih softvera. Ovaj uređaj omogućuje tvrtkama da brzo i točno izmjere svoje proizvode, optimiziraju prostor za skladištenje i transport te precizno izračunaju troškove dostave.

Kako se koristi Cubetape?

Korištenje Cubetape C200s vrlo je jednostavno. Korisnik samo treba povući traku/metar duž objekta koji mjeri, te kliknuti gumb i aktivirati barkod skener, a uređaj automatski registrira dimenzije i prenosi podatke na Android ili Windows povezani sustav putem Bluetooth-a. Ova funkcija čini proces mjerenja iznimno brzim i eliminira potrebu za ručnim unosom podataka, što smanjuje mogućnost pogrešaka i vrijeme potrebno za obradu veće količine paketa.

Dokazano dobar – reference

Neke od najvećih svjetskih transportnih i logističkih kompanija, poput DHL-a, DPD-a, DB Schenkera, GLS-a, CEVA Logisticsa, DSV-a, Kuehne + Nagel, Wayfaira, Pitney Bowesa i slično, redovito koriste Cubetape za optimizaciju svojih procesa i smanjenje troškova.

Dogovorite demo i saznajte više

Aktiva Info d.o.o. postala je službeni distributer i partner za Cubetape na području Republike Hrvatske. Javite nam se ukoliko želite isprobati uređaj, a za više informacija posjetite naš blog.

Detalji

Specifikacija
Detalji
Dimenzije
5.9 x 4.1 x 1.4 in / 162 x 112 x 35mm
Težina
510g
Dimenzije trake/metra
24ft/7.5m traka - mogućnost dodatnih traka - 10ft/3m, 16ft/5m,
Mjerne jedinice
Imperijalne i metričke jedinice
Skeniranje
1D i 2D bar kodovi
Baterija
Trajanje baterije: 8 sati minimalno, 2 sata punjenja
Temperatura za rad
-30°C to 70°C
Otpornost na padove
Do 1,5 m na beton

Dokumenti

C200S brošura tehničkih specifikacija ENG Preuzmi

Zatražite ponudu!